mebel

Hotelske sobe

Želja da dizajn i toplinu kućnog ambijenta prenesemo u hotele i hotelske sobe je ono što nas je motivisalo na novi poslovni pravac kome se okrećemo poslednjih nekoliko godina.

Hotelska soba

je mesto gde svako želi upravo da se oseća kao kod kuće a ko će se bolje postarati da to i obezbedi, nego naš tim. Razvili smo i ovde prezentovali nekoliko bazičnih koncepata hotelskih soba. Naravno nikako se na njih ne treba ograničavati, već u saradnji arhitekti i naših inženjera kreiramo jedinstveno rešenje za svaku hotelsku sobu u zavisnosti od kateogrije, ideje, standarda.

Najkvalitetniji materijali

Maksimalna posvećenost detaljima

Maksimalno prijatna atmosfera

Različiti tipovi kreveta, uzglavlja, noćnih stočića, plakara, bagažera i svi prateći detalji enterijera, kombinuju se kako bi se stvorio idealni sklad , odgovarajući ambijent i omogući maksimalno prijatna atmosfera u kojoj će gost moći da uživa. Zadovoljstvo gosta neminovno se prenosi i na zadovoljstvo menadžmenta.

Jedinstvena ponuda

Nakon faze 2. Izrada 3D realističnog modela dodajemo još jednu međufazu: Kompletna proizvodnja uzorne sobe. Ova dodatna ponuda koju je Mebel omogućio klijentu olakšava da finalnu odluku o porudžbini celokupne količine apsolutno može doneti tek na osnovu kompletno izrađenih elemenata enterijera hotelske sobe i to baš onako kako je definisano projektom arhitekte i prikazano realističnim 3D modelom.

Kompletan hotelski enterijer

Kada pričamo o hotelskom programu, ne treba zaboraviti da naš fokus nije samo na hotelskoj sobi, već kompletnom hotelskom enterijeru.To podrazumeva različita rešenja za : Recepcije, hotelske lobi barove, šankove, drvene zidne obloge, rešenja za hodnike, ulazna vrata za sobe, dakle sav prateći enterijer od drveta vezan za jedan hotelski objekat.Jedan pogled, sve oblasti sobe


Projekat - Hotel Nivy

Radili smo na opremanju hotela Nivy, a klikom na link ispod možete posetiti direktno sajt hotela

Zatražite jedinstven dizajn hotela

Preduzeće MEBEL u Vrnjcima, vlasništvo porodice Savić, oličenje je srpske tradicije, vrednog i čestitog odnosa prema poslu, zanatu i kupcima.
Hvala Vam. Poruka je uspešno poslata...
Oprostite, došlo je do greške!