mebel

Kuhinje

Mebel kuhinje mogu da odgovore svim vašim zahtevima čak i onda kada je oblik vašeg prostora ne tipski, ni tada nećete morati da pravite kompromise sa dizajnom koji ste osmislili. U saradnji sa našim timom možemo pronaći idelano rešenje.

Visoka preciznost

Birajte iz širokog opsega frontova, različitih vrsta radnih površina i visina, tipu otvaranja krila sa neverovatnim izborom najkvalitetnijeg okova (Blum, Hefele….) a sve to kako bi bili sigurni da ste dobili ono sto leži vašem životnom stilu.

Pažljivo planiran svaki milimetar

Radna ploča

Radne površine pre svega treba da budu od postojanih materijala. Upravo smo se pobrinuli da takvu obezbedimo i u vašoj kuhinji kroz saradnju sa najkvalitetnijim dobavljačima iz ove oblasti.

Veliki izbor boja i dezena

Finalni dodir

je upravo izbor ručica za vašu novu kuhinju. Mnogobrojna paleta ručica kuhinji određuje krajnji stil. Od vas zavisi da li će ih uopšte biti. Ukoliko se opredelite da vaša kuhinja bude bez ručica, za takvu situaciju smo razradili nekoliko modernih rešenja otvaranja krila, koja su se pokazala jako dobro u praksi.

Naše kuhinje su najpraktičniji proizvod ovog tipa na tržištu: Bilo da je jako mali prostor u pitanju ili komforniji ambijent, u mogućnosti smo da obezbedimo apsolutno sve što je potrebno na svakoj površini.

Kuhinjske zone

Planiranje pet kuhinjskih zona smanjuje radne korake i omogućava fluidniji rad i kretanje. Stvari koje se često koriste treba da su lako dostupne, idealno je da budu pozicionirane na srednjoj visini, dok manje korišćene negde na vrhu ili dnu elemenata kuhinje.


Naručite jedinstvenu kuhinju

Preduzeće MEBEL u Vrnjcima, vlasništvo porodice Savić, oličenje je srpske tradicije, vrednog i čestitog odnosa prema poslu, zanatu i kupcima.
Hvala Vam. Poruka je uspešno poslata...
Oprostite, došlo je do greške!